Over Loavaly

Wat leuk dat je meer wilt weten over Loavaly! Voordat ik vertel hoe Loavaly is ontstaan, zal ik mij eerst even kort aan je voorstellen.

Dit ben ik
Mijn naam is Andie, ik ben 35 en in het dagelijks leven ben ik werkzaam bij een financiële instelling. Ik heb twee kinderen, Avalyn (4) en Logan (2,5), wat samen ook de naam van de shop vormt, Loavaly. Jaren geleden heb ik mij voorgenomen dat ik ooit mijn eigen bedrijf zou starten. Er kwam nooit iets op mijn pad waarvan ik dacht, dat wil ik gaan oprichten! Totdat ik kinderen kreeg...

Vaak begint een babywinkel met je eigen kinderen. Je ontwikkelt een interesse in zulke producten, omdat je ze zelf ook nodig hebt. Tijdens mijn eerste zwangerschap keek ik vooral naar producten die functioneel en praktisch waren. Bij mijn tweede zwangerschap wilde ik daarnaast ook mooie duurzame producten kopen. Zo ontdekte ik vele leuke merken, sommige ook wat minder bekend. Een paar maanden na mijn tweede bevalling ontstond dus het idee van een webshop in babyartikelen. Ik had mijn twijfels, maar ben, zoals je ziet, gewoon ervoor gegaan.

Mijn derde kindje: Loavaly
Toen heb ik Loavaly opgericht. Je spreekt het uit als lovely, maar schrijft het net even wat anders. De webshop focust zich op duurzame producten die voor het oog ook aantrekkelijk zijn. In de shop vind je producten voor je babyuitzet, maar ook producten die leuk zijn ter aanvulling op je babyuitzet. Het assortiment is momenteel bewust nog niet heel breed, omdat ik het als hobby erbij doe naast mijn reguliere fulltime baan. Het is wel mijn droom om de shop uit te breiden en ook producten te verkopen die niet alleen voor baby's zijn en meer te gaan in de richting van een baby & kids winkel. Maar, ik doe het langzaam aan, stapje voor stapje...

Doneren aan een goed doel
Wat ik verder nog belangrijk vond bij het oprichten van mijn eigen webshop, is dat ik nog een steentje extra kan bijdragen. De webshop richt zich op babyproducten en de gebruikers daarvan zijn onze kinderen. Iedereen gunt zijn of haar kind natuurlijk alles en ik zie mijn kinderen dolgraag gelukkig zijn en opgroeien in een mooie wereld. Als ik met het laatste mee kan helpen, dan doe ik dat met alle liefde. 

Ik heb dus besloten om een deel van de omzet te doneren aan een goed doel. Niet tijdelijk of op bepaalde momenten, maar gewoon altijd. En ook het donatiebedrag groeit dus mee als de webshop groeit. Alle beetjes helpen en zo hoop ik ook meer awareness te creëren voor goede doelen. Iedereen die bij mij in de shop een bestelling plaatst helpt dus hieraan mee. Samen kunnen we een mooiere en betere wereld achterlaten dan die er nu is voor onze kinderen en alle volgende generaties die nog komen. Vandaar ook de tagline 'happy little ones'.

Bedankt voor je aandacht
Als je het tot hier hebt gelezen, dankjewel voor je interesse! Ik hoop dat je net als ik zo blij kan worden van de producten die je in de shop kan vinden en dat je graag een steentje wilt bijdragen aan een goed doel. 

Liefs,
Andie

 Oprichter en eigenaresse van Loavaly